English German Spanish

Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/vhosts/justfitexpress.es/sonservera.radsport.es/templates/gk_creativity/lib/framework/helper.layout.php on line 154

Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /var/www/vhosts/justfitexpress.es/sonservera.radsport.es/includes/application.php on line 536

tarifes

 MATRÍCULA

IMPORT

MATRÍCULA ABONAMENT 22,00 €
MATRÍCULA CURSOS 22,00 €

 

ABONAMENTS

IMPORT / MES

ABONAMENT 1 FAMILIAR/DUO* 53,00 €
ABONAMENT 2 INDIVIDUAL (>de 14 anys) 39,30 €
ABONAMENT 3 INDIVIDUAL DE MATINS (9 - 13 h) 33,20 €
ABONAMENT 4 MAJORS (> de 65 anys) 33,20 €
ABONAMENT 5 JOVE(<14 anys)*** 29,00 €
ABONAMENT 6 DISCAPACITAT (> 33 %) 33,20 €

 

CURSOS (quota mensual)

SI ETS ABONAT FAMILIAR / DUO

P.V.P. / MES

NATACIÓ INFANTIL 1 DIA / SETMANA 9,00 € 30,20 €
NATACIÓ INFANTIL 2 DIES / SETMANA 11,90 € 42,20 €
NATACIÓ ADULT 1 DIA / SETMANA 9,00 € 30,20 €
NATACIÓ ADULT 2 DIES / SETMANA 11,90 € 42,20 €
MATRONATACIÓ 1 DIA / SETMANA 9,00 € 30,20 €
TERAPEUTICA  2 DIES / SETMANA 11,90 € 42.20 €

 

* La MATRICULA s'abona una sola vegada (una per contracte) i és vàlida de manera indefinida sempre que mantingui l'abonament o curset contractat al corrent de pagament i sense solució de continuïtat.

** El ABONAMENT FAMILIAR / DUO és exclusiu per Pare- Mare (o parelles de fet), els nens fins a 14 anys pertanyents al nucli familiar només poden realitzar cursos de natació, zumba, raqueta o qualsevol altra disciplina proposta expressament per a ells. No es permet l'accés a menors si no és per a la realització dels cursos en què s'hagin inscrit i sempre acompanyats d'un adult responsable.

*** L' ABONAMENT JOVE (< 14 anys) és un abonament per a nins i joves fins a 14 anys que només val per obtenir descompte en la contractació d'un o diversos cursos amb monitor : curs de natació, cursos de raqueta, cursos de dansa o ball i qualsevol altre curs que l'empresa pugui proposar (no inclosos els campaments urbans ni campaments d'estiu) Aquests cursos s'organitzaran i s'agruparan per nivells i edats.
Totes les modalitats de ABONAMENT (excepte en la modalitat ABONAMENT JOVE) donen dret a realitzar totes les activitats (tarifa plana) plantejades cada mes (varien en horari i activitat segons necessitats de la Direcció) dins del programa general d'activitats fisicoesportives mensuals (dansa, ball, pilates, stretching , ciclo indoor, virtual bike, RAD Express , RAD Abdomen , GAP , hiit , RAD Training, Aquagym, etc.), accés a natació lliure, accés a la sala de fitness. Amb el ABONAMENT INDIVIDUAL els cursos de natació d'adults amb monitor tarifen a part també amb preu reduït. El ABONAMENT DE MATÍ permet l'accés fins les 13:00 hores.
Els pagaments es realitzaran per domiciliació bancària, de l'1 al 5 de cada mes i s'abonaran per mesos complets, no acceptant el pagament parcial per quinzena.
Quota de manteniment mensual: 12 €. Només per a casos de baixa temporal. Es reserva plaça en el curs contractat i matrícula, si no, es perdrà la matrícula.

CONDICIONS D'INSCRIPCIÓ:

  • La inscripció la pot realitzar qualsevol persona amb 18 anys complerts . Es requereix autorització paterna en els casos en què el contractant sigui menor d'edat.
  • S'haurà de presentar DNI o PASSAPORT , DADES BANCÀRIES i acreditació corresponent en el cas de sol · licitar qualsevol modalitat de descompte.
  • Serà de caràcter obligatori emplenar i signar el contracte d'inscripció , sent obligatori lliurar abans d'accedir al centre.
  • Les baixes s'hauran de tramitar a recepció omplint el formulari de baixa fins a 15 dies abans de finalitzar el mes.
  • Un cop notificada qualsevol incidència en el pagament de la mensualitat en qualsevol modalitat de pagament , l'usuari tindrà 5 dies hàbils per a regularitzar la situació . En cas de no fer-ho causarà baixa . Els rebuts domiciliats retornats tindran un recàrrec .
  • El Complex Esportiu RADsport Son Servera es reserva el dret d'admissió i disposa de places limitades per a cada tarifa i modalitat.
  • Els preus s'actualitzen al mes desembre a funció de l'IPC i tindran efecte a partir l'1 de gener.

 

 

Butlletí Rad Son Servera

Abdominales Hipopresivos iniciación

Abdominale…

Oct 30, 2017
Reto Ritmix, vuelve el clásico

Reto Ritmi…

Mar 16, 2017
Curso Socorrista Preparación

Curso Soco…

febrer 15, 2017
MasterClass Espalda Sana

MasterClas…

febrer 13, 2017

Segueix-nos a Facebook