English German Spanish

Articles filtrats per data: Novembre 2017

Celebración cuarto aniversario Radsport Son Servera

El martes 28 de Noviembre Radsport Son Servera celebró su cuarto aniversario

Igual que en años anteriores tuvo lugar la celebración del cuarto aniversario del centro deportivo Radsport Son Servera con la mejor compañia posible y aunque el día no acompañó mucho tuvo una magnifica acogida y participación rodeado como es habitual de muchas familias. Las jornadas fueron de puertas abiertas y muy concurridas.

cartel cuarto aniversario sonservera radsportComo en ediciones anteriores tuvieron lugar actividades y el ya indispensable concurso de "Dulce y Salado" donde la creatividad y genialidad de los más pequeños se hace patente ya desde muy tempranas edades y es que hay pasiones ya vienen debajo del brazo pero en cualquier caso fue muy divertido para todos y con mejor final si cabe, la degustación de las obras culinarias y proclamación de ganadores de esta edición.

Llegir més ...

Matronatació Jornada d'Portes Obertes

Aquest proper diset de Novembre a Radsport Son Servera fem portes obertes de Matronatació.

Amb lliure participació, tant abonats com no abonats podeu venir amb els vostres nadons a gaudir d'una divertida jornada d'activitat i lleure a l'aigua.

matronatacion sonservera puertas abiertasCom ja sabeu la natació es el sport més complert que n'hi ha però mes enllà d'això i posant en relleu que els petits no faran pas un aprenentatge d'iniciació propiament si no més aviat es una presa de contacte amb aquest medi que no els hi es alié en absolut i que recordaran de manera cognitiva de la ma del seus pares i el recolçament dels monitors. Es sap actualment que molt d'hora inclus abans de caminar o gatejar els nadons poden tenir ja una presa de contacta amb l'aigua la cual es una font d'estimulació, diversió i beneficis per el cos associant la interacció materna o paterna derivant en un vincle mes aprofondit amb la relació com pasa a la majoria d'esports que crean llaços però en aquest cas més forts, uns lligams duraders ben units a las bones expericencias, el aprentatge i la estimulació precoç.

La duració en aquestes jornades encara que venen a ser de treinta minuts venen determinades segons el grau de ressistència, reflexos i comoditat que disponguin el petits que com ja sabeu son els que marquen el ritme en més d'una ocasió, a las classes de Matronatació fem servir material didactic i esteu acompanyats dels monitors que donaran petites pautes per fer una jornada d'allò més divertida.

També per las mares i pares son aquets moments un punt de desconexió i una manera de gaudir d'ells en un entorn relaxat amb armonía i criteri cenyit al sentit.

La tempertaura de l'aigua es entre 29,5 i 30 graus que es el máxim que ens permet la normativa vigent.

Els grups van en funció d'edat

-6 messos a 1 any 16:15 a 16:45h

-1 a 2 anys 16:45 a 17:15 h.

-2 a 3 anys 17:15 a 17:45 h.

Les inscripcions per els cursos com sempre son a recepció. Us hi espermem per aquestes jornades de portes obertes a tots i a totes.

17 de Novembre Portes obertes de Matronatació Radsport Son Servera.

Llegir més ...

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook