English German Spanish

Avís legal

Informació de l'empresa

Amb la finalitat de donar compliment a les disposicions recollides a l'article 10 de la llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, RAD SPORT li facilita les següents dades d'informació general:

Nom o denominació social: RAD INVESTMENTSL
Domicili social: La mercantil RAD INVESTMENT SL té el seu domicili social a Espanya, Avinguda Serra de Gredos, nombre 11. 28691 Villanueva de la Cañada, Madrid.
Per a qualsevol consulta poden vostès posar-se en contacte amb el Departament de Protecció de dades a través del mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Usuaris

L'accés ai / o ús del lloc web propietat de la mercantil RAD INVESTMENTSL atribueix a qui ho realitza la condició d'usuari, acceptant, des d'aquest mateix moment, plenament i sense reserves, les presents condicions generals, així com les condicions particulars, si es fixessin, que, si escau, complementin, modifiquin o substitueixin les condicions generals en relació amb determinats serveis o continguts de la pàgina web.

Ús del lloc web

L'usuari s'obliga a fer bon ús de la present pàgina web, entenent per tal, aquell que sigui conforme amb la legislació vigent, bona fe i ordre públic.

La mercantil RAD INVESTMENTSL farà tots els esforços per evitar l'existència d'errors en la informació facilitada a la pàgina; si bé, en cap cas assumirà cap responsabilitat pels danys que l'existència, si escau, d'aquests errors pogués ocasionar als usuaris.

modificació unilateral

RAD INVESTMENTSL podrà modificar unilateralment i sense previ avís, sempre que ho consideri oportú, l'estructura i disseny del lloc web, així com modificar o eliminar, els serveis o continguts i les condicions d'accés i / o ús del lloc web.

Propietat Intel·lectual i Industrial

Queda prohibit tot acte de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació realitzat sense l'autorització expressa i per escrit de la mercantil RAD INVESTMENTSL.

Els signes distintius que apareixen en aquesta pàgina web, estan protegits pels corresponents drets de propietat industrial, queda prohibida la seva utilització en el tràfic econòmic. Qualsevol violació dels drets legítims en relació amb els esmentats signes distintius generarà l'exercici de les accions judicials que siguin necessàries per a la seva defensa i protecció.

hipervincles

Queda totalment prohibit l'establiment, per part de tercers, d'hipervincles en aquesta pàgina web sense el consentiment exprés i per escrit de la mercantil RAD INVESTMENTSL

L'autorització expressa i per escrit de la mercantil RAD INVESTMENTSL de l'establiment d'un hipervincle amb una pàgina de tercer, no suposa l'existència de cap relació contractual amb aquest tercer.

La mercantil RAD INVESTMENTSL no assumeix cap tipus de responsabilitat pel contingut de l'esmentada pàgina.

Exclusió de Garanties i responsabilitat

La mercantil RAD INVESTMENTSL, no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar de:
la falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del web i / o dels seus serveis i continguts, si n'hi ha
la falta d'utilitat, adequació o validesa del web i / o dels seus serveis o continguts per satisfer necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris
l'existència de virus, programa maliciosos o lesius en els continguts
la recepció, obtenció, emmagatzematge, difusió o transmissió, per part dels usuaris, dels continguts
l'ús il·lícit, negligent, fraudulent, contrari a les presents Condicions Generals, a la bona fe, als usos generalment acceptats oa l'ordre públic, del lloc web, els seus serveis o continguts, per part dels usuaris
la falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició dels usuaris al lloc web
l'incompliment per part de tercers de les seves obligacions o compromisos en relació amb els serveis prestats als usuaris a través del lloc web

durada

La durada de la prestació del servei del lloc web i dels serveis que aquí es contemplen és de caràcter indefinit.

Sense perjudici de l'anterior, RAD INVESTMENTSL es reserva el dret per interrompre, suspendre o acabar la prestació del servei del web o de qualsevol dels serveis que l'integren, si n'hi ha.

Legislació aplicable i jurisdicció

Les presents condicions es regiran per la legislació espanyola.

Butlletí Rad Son Servera

Segueix-nos a Facebook